Aktiva annonser
Antal upphittade: 689
Antal borttappade: 1644
Antal uppklarade: 682
Delicious Facebook LinkedIn Twitter

Gilla oss på facebook

Startsidan
Samarbetspartners
Skapa borttappat annons
Skapa upphittat annons
Om LostandFound
Kundtjänst
Tips & Råd
Polisen informerar
Övrig information
Länkar
Banner annonsering
Logga in
Utskrift flygblad
Webbutveckling Stockholm av Canvio Webbyrå »
Om LostandFound
LostandFound är ett företag som hjälper till att förmedla information mellan den som hittar borttappade saker och den som söker efter sina förlorade föremål. Tanken är att det ska vara enkelt att kunna söka efter sitt borttappade föremål på internet, samtidigt som det finns massor av vänliga själar därute som vill göra en god gärning och kanske få en belöning för sin ärlighet och godhet.

LostandFound började sin historia för ca 1-2 år sedan då jag gick in i en vanlig matbutik och upptäckte att den lilla anslagstavlan var fullproppad med borttappade och upphittade-annonser m.m. Och tyckte att dem annonserna kommer ju bara folk i omnejd att få veta om.

Jag menar vad händer om Lisas lilla katt har sprungit längre bort än den orten dem bor på, samtidigt som en bekymrad familj på den andra sidan undrar vem lilla katt som inte har någon ägare trots att dem har satt upp lappar i flera dagar. Det vore ju synd att den som söker kanske aldrig får tillbaka sin katt eller vad nu kan vara man söker efter, bara för att man inte når ut till fler människor.

Och det var väl ungefär därifrån som jag kom på idén om att man kanske skulle starta en mötesplats för borttappade och upphittade saker. Och det var då som LostandFound tog sin start.

Och kom ihåg det du tappar bort, kan andra hitta åt dig!


Borttappat

Under fliken "Borttappat" ska du som har förlorat någon värdefull ägodel kunna sätta in en borttappat-annons. Tanken är att vi vill att du ska kunna få lite mer hjälp av allmänheten med att hitta din förlorade ägodel.

Upphittat

Här på LostandFound vill vi ge en morot till alla dem vänliga och ärliga själar som sätter in en upphittat-annons. Vi kommer att lotta ut 500:- i hittelön till den eller dem personerna som har hittat något som har anmälts som "borttappat" via LostandFound.


Med vänliga hälsningar

Jimmy Halvardsson

LostandFound


Anlita Hantverkare
"Jättebra site! Stort tack både till er som driver den och till alla som sponsrar så att det går att göra."

Fredrik, Upplands Väsby
"En kanonbra sajt, lättbegriplig, bra och enkla rubriker att hitta i!"

Liisa Palmqvist Nynäshamn
"Mycket bra sida. Hade svårt att hitta något som motsvarade mina krav."

Mikaela, Linköping
Samarbetspartners
BK Bleket ActiveDog.se